FIRETRACE DIAMANTER

Et vakkert ytre er først perfekt når det kommer fra et naturlig og vakkert indre.

FIRETRACE DIAMANTER

Det du ikke vet om diamanter… er verdt å vite

Som seriøs leverandør av diamanter, må man også kjenne diamantens historie. Alle etiske retningslinjer skal være fulgt! Våre rådiamanter leveres av De Beers, verdens største leverandør av diamanter. Vi har i mange år brukt samme seriøse sliperi i Antwerpen som leverer til bl.a. Bulgari, Chopard og Tiffanys i New York.

 

En diamant, uansett om den er kjøpt løs eller i et smykke, skal du kunne føle deg trygg på. Våre diamanter og NOOR-smykker leveres alltid med angitt diamantkvalitet. Når vi oppgir hvilken farge og renhet diamanten har, kan du være helt sikker på at den holder hva vi har lovet.

 

Kimberley-prosessen er en internasjonal sertifiseringsordning for diamanter, etablert for å bryte forbindelsen mellom handel med uslepne diamanter og væpnede konflikter. Våre diamanter er selvfølgelig i overensstemmelse med avtalen. Mer info: www.gullsmed.no/Kimberley

 

Pris er viktig

Når man leser at diamantene sorteres for å få finne FIRETRACE™-diamanter, så er det lett å tro at disse diamantene blir mye mer kostbare. Det er de ikke. Diamantenes lysegenskaper blir målt og sortert allerede hos vår leverandør. Prislisten for briljanter er kun med FIRETRACE™-kvalitet.

 

En billig diamant... er nettopp det

CE står for Clarity Enhanced, dvs. klarhetsforbedret. Vi fører IKKE CE-diamanter. Diamanter med store inneslutninger eller sprekker, blir ofte brukt som industridiamanter.
CE-merkede diamanter er nettopp slike stener fylt opp med et stoff som minner om smeltet glass for å "skjule" sprekkene / inneslutningene. Dette er billige diamanter og har langt i fra samme lysspill som en ren diamant. De tåler ikke sterk varme og kan sprekke hvis de blir utsatt for gullsmedsarbeid.

 

Vi leverer diamanter i alle størrelser, farger, slipinger og kvaliteter.